Pàgines

diumenge, 25 d’octubre del 2009

La Molina - Cerdanya

3 dies a La Cerdanya:

Divendres
Sortim de Barcelona quan encara és de nit, que guapo és anar cap a la muntanya, quan tothom va a treballar!!! només per aixó ja se't dispara l'adrenalina... quines ganes d'arribar!. Sortim amb el Ku i la seva Pick-Up del BTT Montseny, i 2 cistells de bolets preparats per omplir-los, més una bota de vi, i 1/2 dotzenas d'ous per fer-nos un remanat de ceps, "in situ", Oooojjjjjjjjj!!! , ja ens hi trobem!! , no tot ha de ser BTT, a més, el millor és sempre guardar-ho pel final, no??
Quan arribem, la veritat és que no trobem ni ceps, ni res de res, però bé, que hi farem... en el nostre cas estava clar, bota de vi, i mejar bé... despres, a la tarda, ens passem pel Bike Park per anar fent boca, i aprofitem per cremar una mica el dinar i esperar als colegues que encara han d'arribar. Despres, una mala notícia, molt molt dolenta, el Spede ha perdut la bici amb un accident amb el porta bicis del cotxe, per sort, no hi ha hagut cap accident, i aixó és el més important, pero joder, quina putada més gran, li han passat dos cotxes per sobre de la bici, i ha quedat totalment trinxada, així doncs, que la segona Braconada ja no serà tal perque ni el Chrisstof ni el Spede poden venir, quina llàstima .... Spede, una abraçada molt forta de tots, i tranquil, ja trobaràs alguna bici que estigui a la teva alçada!!! i Christhian, els accidents ens passen a tots, Ànims a tots dos!!!

Dissabte:

Ens llevem amb la pena d'ahir, no estem tots els que hauríem, però... no hi podem fer res, ningu
pot. Sortim de la Molina 1400m cap a  Puigllançada 2436m, Coll de Pal, per sota de Les Fonts del Llobregat 1015m, Castellar de n'hug, Coll de la Creueta i despres altre cop La Molina.... vaja, la reostia... jo penso que mai havia pujat tant en un sol dia, quina passada, ara mateix estic mega-trinxat, aahhhhh....

La primera part de la ruta, tipus alta muntanya... sense vegetació i tot pelat, encara que la vista desde el Puigllançada és de les que es recorden, veiem Montserrat, El Montseny, Andorra, Pedraforca, el Cadí-Moixerò, Puigmal, Montseny, ... i amb solet i tot...`(gràcies bici!!!!), a més tenim la sort de veure isards en llibertat, joder amb La Cerdanya!!!!!!!!!!


Despres baixada suicida de com a mínim del 25%... i a camp obert, l'adrenalina es dispara, uuhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! (Mirlo, no farem comentaris, no??), je, je, je, je!!!


Del Puigllançada 2436 m.  per sota de Castellar de N'Hug, que dit així sembla facil, ehh??, si, si...hem suat cada kilòmetre, no ens n'han regalat ni un de sol, i sinó que li preguntin a l'Usen, ji, ji, ji... menysmal que el corriol se les portaba GR4.0, i que hem disfrutat del lloc el que no està escrit, m'hauria cregut que estàvem a Canadà o al Tirol, o que se jo, però que guapo és Catalunya!!!!!!! zona de prats, despres corriol, despres trialera tècnica, un paradis, perdó PARADÍS...


Del final del GR4.0 fins les Fonts del Llobregat, sense problemes, pedala que pedales i ja està, però fins al Coll de la Creuta 1970m. maldito, hem suat la cansalada, o el poc que quedava, s'ha fet llarg el puta... quines rampes!!!!!!!!!!!!, en fi, càstic importan... d'aixó es tractava no?? Finalment se'ns ha fet de nit i no hem pogut gaudir del bike park, arribem a casa, dutxeta, 1/5 recuperation i a sopar, uummmm....
Distancia 50,06 kilómetros
Desnivel acum. 2.371 metres
Descarregar Track






Diumenge:
Costa una mica tornar-nos a sentar sobre la bici, però la bici és com el rascar... tot és començar... una volteta guapa, i amb el primer corriol ja està tot oblidat, quina maravella...,

 pel ben mig del bosc, 10 Km!!!, sota bosc brutal, pi negre i avets a manta, tècnic, estret, divertit, maco i per disfrutar... l'anècdota una ègua i el seu potre al mig del camí que no ens deixen passar, quins cavalls tant guapos i que tranquils... ara bé, al mig de la muntanya i tant sueltos, una mica impressionen!!!

, altre vegada, Gràcies bici!!!, quantes alegries i quan aire pur!!!!!. LLocs per on pasa aquesta ruta La Molina, Alp, Queixans, Pla de les Forques, La Molina.




Distancia: 28,28 kilómetros
alçada min: 1.132 metros, max: 1.707 metres
Desnivell acum.: 1.109 metros




Visca el BTT i els meus colegues, sobretot els que no han pogut venir!!!!

Aixó ens obliga a fer ja la 3ª Braconada, tots junts!!!

2 comentaris:

Emili ha dit...

Heu fet un dels millors circuits de la zona. La propera si, m'hi voleu, us acompanyo.
Bye.

Javier ha dit...

Una meravella.