dilluns, 14 de setembre de 2009

volta sant pere vilamajor - tagamanentMakinonnns
Está entrenan ... !!!!
La ruta promet i molt, ja tocava fer algu canyero de veritat després de les vacances... hem de començar ja a posar-nos fins i endurir una mica les cames!!
són les 7:30h del matí i ja estem pedalant, coneixem la meitat del recorregut, però l'altre meitat no en tenim ni idea, menysmal, que estem ofuscats per l'esmorzar que sabem que ens espera al restaurant Bellver, adalt del Plà de la Calma, i aixó ens fa que no pensem massa amb la segona meitat del recorregut...
La primera meitat i ben coneguda, cap problema, St.Pere-Cànoves-Plà de la Calma, la segona, ja vem patir bastant, i sobretot perqué amb la panxa plena, ens vem oblidar de carregar els bidons d'aigua!!, quin fallo imperdonable!!!, però bé, tot es va superar sense problemes, i menysmal que sabem patir i estem acostumats a fer-ho!!!, Visca el BTT !!!
Resum de l'etapa:

Distancia : 50,97 kilómetros
Alçada min: 299 metres, max: 1.264 metres
Desnivel acum. pujada: 2.048 metros
descarregar track
assistens:
Spede - Chistof - Pura Vida - Cerve - Mirlo

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que passa que aquí no treballa ni Cristo o es que no podeu ni escriure?
Despres d’ alguns moments dificils a la part final de sortida s’ ha de reconeixa que va ser molt bona.
La veritat es que el Mirlo y el seu GPS un cop mes ens varen portar a casa. En quant a l’ esmorzar encara el recordo, que bones les mongetes!!!!
Al Fede se li va fer una miqueta curta per tot el que s’ havia fotut, pero ja se sap quant no es te mesura es el que passa.
Apa a currar que ja queda menys per marxar a la Molina.

Christian