Pàgines

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Prova Mondraker Dune RR 2014

Gràcies els amics de Donda Bikes, tenda de bicicletes situada a Sant Celoni,  he pogut provar la nova Mondraker Dune RR,  es una btt d'enduro amb nombroses novetats d'aspecte espectacular . La millor manera de conèixer les seves virtuts era fer alguns trams coneguts,  veure com reaccionava en pujades fortes, corriols, trialeres, pistes, i el més interessant com baixava...... 
Dons un bon lloc per provar-la es per Cànoves. No pretenc comparar-la amb cap altre, però si procuraré explicar les sensacions que he tingut.
A simple vista es veu que es llarga, robusta, amb el pedalier baix i retrassat, molt llançament, grans recorreguts, rodes de 27,5., potencia molt curta. 
Enfilo cap  al pantà de Vallfornes,  per pista, noto que és rígida i dóna la sensació que els pedals transmeten tota la força al terra i no es perd amb els amplis recorreguts de suspensió. Enfilo fortes rampes i pulso bloqueig l'amortidor de davant , el del radera , tot i anar obert assegut i pedalant amb força no és mou! El Pillo un corriol gens tècnic,  la Dune permet rectificarà àgilment tot i lo llarga que es veu la forquilla. Un cop a dalt ajusto el rebot, i començo a baixar..... Hem paro..... Continuo baixant....... cada cop mes ràpid...... espectacular. En vull una.......




Cèsar Llopart
Mirlo29er
http://montsenybtt.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cesar, cual es el recorrido de las suspensiones? Peso? Precio?

Unknown ha dit...

El recorrido es de 160 delante y detras. El peso de la Dune rr en talla M, yo mido 1,78, medido con una bascula professional y pedales de plataforma de calidad baja era de 13,985kg. El Precio mejor que hables con los de la tienda que me la dejaron provar t. 93 867 03 39.

¡¡¡¡ Saludos !!!!