Pàgines

dissabte, 22 de juny del 2013

Transpirenaica dia 7 Etxalar - Donostia

Última etapa de la nostre particular transpirenaica, ens llevem amb pluja, com no.... Avui tocava seguir el track de la Transpyr 2012, deixem Etxalar per carretera seguint el riu i per pista ràpida fins la casa Otsan, en aquest punt iniciem un pujada molt forta per corriol entre falgueres i roures seguint carenes fins els 500 metres alguns trams els fem a peu, les pendents són fortisimes! , enllacem per una pista ràpida, i baixem vertiginosament per pista cimentada fins el embassament d'Endana, tornem a pujar per fortes rampes seguint el gr fins una alçada de 500, la ruta s'està fent dura i parem a dinar un espectacular bocata al poble de Gurutze, estem a 15km !. Continuem per antics camins plens de aigua i fang que endureixem més la ruta, comencem a veure civilització!
Arriben a Oiarzum i per carrers anem fins Pasajes, on agafem la barca que creue la ria, estem a 6km! Però el track de la Transpyr encara ens tenia reservada una última sorpresa, pujar fins una alçada de 280metres per corriols al costat de mar, amb vistes espectaculars de la costa Cantàbrica un cop a dalt ens ha aparegut Donostia i per una forta pista cimentada ens ha portat directament a la sorra de la platja, fi de la nostre gran aventura!..... Quina serà la propera aventura!
Total 56 km i 1562 de desnivell +
Gustavo, Carles i Cèsar

3 comentaris:

CARPY ha dit...

Felicitats cracks sou els millors ¡¡¡¡¡

CARPY ha dit...

Felicitats craks sou els millors¡¡¡¡¡

Emili ha dit...

Molt bé xavals!! Acabeu de escriure una pàgina d'or al vostre currículum bttetero. Heu demostrat que els catalans no s'arruguen per quatre gotes.