Pàgines

divendres, 6 d’abril del 2012

Pedals de Serrallonga


Quan a principis de setmana et lleves per anar a treballar i no estàs de mala llet i és més, tens un cuquet a l'estomac és que quelcom especial hi ha preparat per el cap de setmana.
Les obligacions familiars i no familiars fan que aquests caps de setmana especials no sovintegi'n per tant s`han d'exprimir al màxim.
Dissabte 17 de Març 7 del matí cap a Sau, El Cerve, el Fede, el Carles el Cesar i un servidor, una menció especial per el Cesc que una inoportuna lesió el va deixar a casa o prop de casa ¡¡¡¡¡

1ª Etapa:Vilanova de Sau fins a San Hilari Sacalm, comença l'aventura: bon temps, les màquines a punt i uns rampots per començar a despertar; anem bordejant el pantà de Susqueda, quins paisatges ¡¡¡¡¡ parem a dinar a Osor a mitja etapa, una mica de pasta i carn a la brasa no està gens malament per ser improvisat.

 Després de dinar una pujada continua d'uns 5km. per fer veure que els de Serrallonga no estan de broma , la tarda va caient i els Km. també comença el bucle amb baixada mal rotllo¡¡¡ això acabarà malament i realment és així pujadot fins arribar quasi al final de la etapa, només queda un petit descens fins a Sant Hilari i patapam ¡¡¡¡ el Fede es fot una bona patacada, unes rascades un parell de cops i la Epic sense immutar-se.
Després de més de 70 Km. arribem al Vilar Rural una espècie de "chiqui park" però amb bones habitacions, bona recuperation, bon menjar i ell millor, un bon massatge recuperador.

2ª Etapa:Sant Hilari -- càmping el pont de la fogassa (Sau) les cames una mica cansades però fa bon dia i torna a venir de gust una pedalada amb els companys, l'esmorzar de notable,alguns acumulen calories per fer la pedals de foc non stop , no miro a ningú,

aquesta etapa recorre lar la zona sud de Osona: Espinelves, Viladrau,Tavèrnoles,... no és tant trencacames com la d'ahir però hi ha algun corriol que val molt la pena, pensava que ja no pararíem a dinar i que tot el dia estaríem menjant barretes i gels però passades les tres trobem un lloc de p... mare, no hi ha res com menjar calent. Uns quans kilòmetres més prop del pantà de Sau

 ¡¡ preciós , unes rampes per anar dilluns a treballar ben relaxat i ja estem un altre cop al càmping després de 70 Km .més.
Escric per :
Marc Mateu