Pàgines

dijous, 5 de gener del 2012

Natural evolució a 29er

Definició de 29er al Wiquipedia:

Bicicleta 29 o Two-mainadera és una bicicleta de muntanya que utilitza rodes de 29 polzades. La designació de 29 polzades es deu a l'ús de llantes ISO 622 mm (~ 24/05 polzades) (700C) i pneumàtics tipus pilota 57-622 (29 x 2.25) per la qual sumen un diàmetre total exacte de 29 polzades. No obstant això, la designació i 29 polzades és més teòric que pràctic ja que existeixen diferents amples de pneumàtics per muntanya que s'aplica a la llanta, i que no necessàriament sumen un diàmetre de 29 polzades, per la qual és usat com un terme de màrqueting.
La definició et deixa indiferent, fins que tens la sort de que una ànima caritativa et deixa provar una ... la ruta de 50km que pengem avui té pistes ràpides, corriols, descensos (la Balena), corriols tècnics de pujada i baixada, camins i pistes amb salts, zones humides, de sauló, pistes molt fressades, sifons i canvis de ritme ..... res d'especial..... jijijiji, és la sort dels que coneixem aquesta zona, però l'Evolució de les nostres vides ja és aquí ... 29er. Prova una i fliparàs.
Descarrega el Track aquí

1 comentari:

Anònim ha dit...

doncs jo he provat una niner air carbon duran 40 dies i preferixo 26,tot hi que no van gens malament les de 29 pero es una altre manera de anar amb btt