Pàgines

dijous, 21 d’octubre del 2010

SAU SUSQUEDA RUPIT 2 DIES DE PUR BTT

Primer dia:
Volta al pantà de Susqueda passant per Rupit i el Far.
A les 07:58h. del Dissabte ja estàvem esperant que obrissin  el restaurant del Hotel la Riba per esmorzar per l’ocasió.

després pista amb turonets vorejant el pantà fins la presa de Sau, última apretada fins l’ hotel i a l’hotel ... era negra nit.
Total  Kilòmetres: 73,32
Desnivell positiu: 1.680,00
Hores: Jornada de sol a sol inclosa part de nit.
Assistents: Carles, Cesc, Ricard, Gus, Mirlo.
El track es una combinació d’aquests dos:


Segon dia:
El dia es presentava esplèndid i a l’hora prevista ja estàvem pedalant amb nous membres frescos, el JR i el David, després de xupar pista i baixar una estona, els frescos van marcar  la diferència, però al pont de la Malafogassa (preciós) es va iniciar una llarga pujada en la qual el “mestre i l’aprenent “ van deixar les coses al seu lloc ...., la  preciosa pista ens portava fins Sant Jaume de Bancells, el punt més alt de la ruta
, un lloc preciós de Catalunya !!!, carreguem aigua a la font del rector, trobem algun Carlet i comencem una preciosa baixada amb el pantà de Susqueda al fons, després resseguint el seu marge, i retornem al embassament de Sau i a dinar a l’hotel la Riba. A diferència del dia anterior la ruta va ser fluïda i sense incidències !!!!
Total  Kilòmetres: 47,24
Desnivell positiu: 1.453,00
Hores: ½ Jornada
Assistents: Carles, Cesc, JR, David, Mirlo.
El track es el mateix que aquest  però amb sortida i arribada a l’hotel la Riba, crec que es podria millorar buscant pistes o corriols del tram entre l’embassament de Sau i el pont de Malafogassa, la resta perfecte.

A destacar el tracte existit de tots els membres de l’hotel la Riba que recomano de totes totes. http://www.hotellariba.com

The Mirlo 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser impressionant el primer dia super dur, però genial. I el segon fantàstic, sobre tot la baixada. Hem de fer un altre.
Cesc

Unknown ha dit...

Busca mes i dia que ja hi sssommm !!