Pàgines

dimecres, 10 de març del 2010

BRACORATON


Diumenge 7 de març, 2 bracons ens varem atrevir a córrer la Marató de Barcelona, 42,195 km passant per carrers i llocs emblemàtics de la nostra ciutat.

A les 7:40 del matí, em va passar a buscar el Cristian per casa i cap a plaça Espanya, on a les 8:30 començaria la nostra aventura, arribem justets però amb temps per donar roba extra i gels explosius ( sortia un tauró dibuixat) al pare del Cristian que juntament amb les dones i fills, desprès ens van fer un seguiment-avituallament personalitzat per diferents punts.



Ales 8:30, sortida!!! quina sensació, 12.000 corredors sortint a la vegada, pell de gallina, comença de veritat, ja no hi ha marxa enrere, ens esperen unes 4 hores corrent, jijiji, casi res. I així comencem a córrer, plaça Espanya, Camp nou, Diagonal, tornem a Plaça Espanya, gran via, pg de Gracia, Mallorca, Sagrada Família, meridiana, casi sortim de Barcelona, pont de Calatraba, fòrum, diagonal mar cap a Glories, tornem per diagonal un altre cop cap al Fòrum, Vila Olímpica fins al parc de la Ciutadella, arc de Triomf, plaça Catalunya, Portal de L'Angel, plaça Sant Jaume, Rambles avall fins a Colon, paral·lel i p3er fi Sepulveda, on al final de tot es veia l'arribada, plaça Espanya de nou!!!!



Les sensacions diferents a tot el que he fet fins ara, era un repte bastant important, tot eren dubtes i vam anar a un ritme tranquil, sabent que la veritable Marató, comença al km 30 i de fet vam anar junts fins aquest punt, al km 30, el Cristian va afluixar una mica, conscient del que quedava per davant i mirant de no patir gaire, jo vaig seguir al mateix ritme fins al final, ja que hem trobava molt bé. Al 27 m'havia pres el 1º gel i m'havia sentat perfecte, tenia combustible per estona, fins al 36 que vaig enchufar-me el 2º gel, ja fins al final. Entre mig, 2 botelles d'isostar de 750cl, 2 d'aigua, 2 barretes isostar, 1 plàtan i mig, 4 talls de taronja i un Ibuprofé!!


I l'arribada, vaig fer l'últim km i mig, carrer Sepulveda, entre plorant i rient,quina emoció, era espectacular, tothom t'animava pel nom, ja que el portàvem en el dorsal escrit molt gran, era impressionant, estava apunt d'aconseguir aquest repte, acabar i acabar bé, havent disfrutat en tot moment i amb ganes de repetir l'any que ve!!!


Al final, objectius complerts, jo vaig fer 3:46 i el Cristian 3:56, i un apunt, en els 2 últims km, vaig adelantar 500 corredors, fet que reflecteix la bona gestió de carrera que vaig portar, que era una de les coses que més em preocupava al sortir, no passar-se ni un pel, ja que al principi, et sembla que vas parat i es fàcil caure en l'error d'apretar una miqueta de res, cosa que al final et pot fer patir de valent.

Finalment, si voleu consultar més dades nostres, entreu a la web: www.barcelonamarato.es i on hi ha els resultats, cliqueu els dorsals 6247 fede i 6347 cristian i podreu veure parcials, vídeos i demés.



Apa, ja m'he enrotllat prou, nomes una cosa: RECOMANABLE 100%, amb una mica de preparació i sabent on vas, crec que tots la podem fer!!!!!

3 comentaris:

Emili ha dit...

Felicitats als dos, la primera marató no la oblides mai.
No entenc lo del Ibuprofeno.... no penseu que potser vas fer aquest bon temps gràcies a que et vas pendre una medicació?
Un altre dia, prova de fer-ho sense pendre químiques: problablement t'anirà igual de bé i hauràs estat honrat amb tu mateix i els altres.
Emili

Anònim ha dit...

Emili, ho faré!!!! Ets un referent per mi i et faré cas, la veritat és que en cap moment he cregut que ha estat gracies a la química ni a res que no siguin les meves ganes de fer-ho!! Ja et trucaré un dia d'aquests per demanar consells per aquest any. Ens veiem al maig al triatló de Gavà!!

Fede.

Emili ha dit...

Fede,
ok, entés....
i benvingut al món del triatló !!!