Pàgines

dijous, 19 de novembre del 2009

Turó d’Home



Pràcticament desde  Tarragona, Pirineus, o Cap de Creus es divisa junt amb el Matagalls, el Turó de l’Home, les seves formes gens agressives indiquen que es fàcil accedir-hi amb qualsevol bicicleta, carretera, doble, o rígida.. Aquest va ser el motiu que es va escollir per l’estrena oficial de la nova RIGIDA del Speede.
Dons si, al sortir el sol (com sempre) ja estàvem pedalant (com sempre), i (com últimament) no teníem pensat parar ni per cagar . .

La ruta fàcil, però a mesura que passen les hores t’anadones que realment està a prendre pel cul, però si les cames no et fallen i vas amb una doble “es pot fer” sense acabar com el cul d’un mandril. I això es el que li va passar al pobre Speede, primer com que era la seva estrena al Turo no sabia la pallissa li esperava i a l’anar amb una rígida tantes hores tampoc, però la seva força (desconec quin es l’origen ... ) no el va fer defallir ni rondinar (pot ser el seu orgull) i segur que mentre fèiem la llarga baixada es va en recordar de la seva estimadíssima Epic light.
Desprès de una perforació craneal efectuat per un Tabac en el cap de Cerve, que el va deixar com si tingues la pitjor ressaca de la seva vida varem arribar sencers a casa.

Total 60,9 KM 1992 m de desnivell positiu. Com sempre una pallissa important. Nota: no penjo el track perquè ja està per el blog.
Assistents: Cerve, Speede, Mirlo (baixa en l’últim moment Usen)