Pàgines

diumenge, 28 de juny del 2009

Ratpenat 2009


Per fi el meu primer “reenganche” sense sortir de festa, estàvem tots emocionats, desprès de fer lo típic d’un Divendres, llevar-se esmorzar , kurrar, dinar, i tornar a kurrar, sopar i anar a dormir mes o menys tard, teníem que estar a Roses a les 22:30h. ¡!! I amb les Btt’s.
U cop recollits els dorsals i de sopar calories derivades del porc regat amb vi, ens disposàvem a fer la sortida. A les 00:30 h. Encenem les llums i a pedalar, la sensació d’anar sense veure tres sobre un burro es per lo menys curiosa i no vaig parar de pensar quines cales i recons s’amagaven rere la foscor de la nit. Parada a Cala Pelosa amb “barra lliure” d’un exquisit Cremat i cafè, i al quart got vaig entendre que era una pedalada affer hours ....i amb els cremats fent l’efecte desitjat hem vaig dedicar a buscar entre els 150 leds con a la disco als coleges i a comprovar l’efecte dooping que el cremat feia sobre les meves cames a la pujada que hi havia abans d’arribar Cadaquès, a la baixada just a l’entrada del poble el Jaume va punxar i la foscor, la coberta mal posada i un cartutx de CO2 va fer l’efecte d’un petard de Sant Joan. Cadaquès com sempre preciós i Port lligat extremadament fosc, una altre parada i nomes Pepsi, per fi arribem a Cap de Creus, el fred, l’aire i les hores sense dormir ja es notaven els nostres cossos.



Per fi sortida de sol preciosa i amb el pensament d’haver complert l‘objectiu , fotos i la preciositat d’un nou dia, la tornada fins Cadaquès preciosa fa pensar que el btt millor de dia. La tornada amb vaixell va ser relaxant i molt agradable. Fins la pròxima.

Distancia recorrida: 48,09 kilómetros
Altitud min: 0 metros, max: 227 metros
Assistens:
Jaume, Christian, Usen, Sergi, Cerve, Mirlo, Cesc, Carles.