Pàgines

dilluns, 4 de maig del 2009

TRENCADUR



Quina passada!!!
Com hem disfrutat, la veritat és que cal felicitar a tots els TRENCACAMES, i a més amb majúscules!!
Mira que hem arribat a fer corriols per Sant Pere, però la veritat és que no han parat de sorprende'ns durant tot el recorregut, pràcticament no en coneixíem cap...quina feina que han fet!!!, quants corriols oberts!!, deu haver-hi molt de curro al darrere, de veritat que MOLTES FELICITATS!!!, a més a més de les rampes, pasarel·les, salts, bona organització i de tot!!!, de veritat que quina passada!!... A més, us hem d'agraïr la nostre iniciació a l'Enduro!!
Doncs bé, al final ens vem decidir per fer la Trencadur, i cal dir que fa honor al seu nom... al principi una mica flipats i a l'expectativa, ja que els dos primers salts la veritat que feien por... quins collons s'han de tenir per fer-los!!... La veritat és però ,que entre tanta bici d'enduro, cascos integrals, proteccions i demés, ens vem anar calentant, i ens vem posar en el paper, així que al següent salt que hi havia (el tercer del recorregut),vinga..., sense pensar, agafo fort el manillar i que sigui el que Deu vulgui....i ja estava, salt aconseguit!!!! Menysmal que l'arrepentiment va arribar quan ja no podia parar, perqué sinó no el fem ni de conya...
Per sort, el salt bé, i tot perfecte!!! despres de treure'ns l'espina del primer, els dos següents ja van ser diferents, fins i tot, el tercer ho vem disfrutar!!!, ji , ji, ji!!! , ja que els dos primers... per corbata...a més ja són 34 primaveres...i no som crios ... perqué ni proteccions ni res de res... casco cutre i tira-milles!!! Però bé, repte aconseguit, i amb unes ganes de repetir-ho que no m'ho trec del cap, quines ganes de repetir-ho!!
Enviem també una abraçada al noi dels fun and nyams (ens sembla) que va tenir la caiguda al tram que baixava aprop del senglar...el vem ajudar el millor que vem saber, i desde aqui li volem desitjar una bona recuperació , i esperem que no hagit sigut massa cosa, i pugui estar recuperat ben aviat!!
Felicitats als TRENCACAMES!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que tal KU, felicitats per la crónica i desitjo fer-la jaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

JAJA, comenceu a entrar a les fustetes, ja no ho podreu deixar, ho dic per experiencia ;-D
Felicitats per disfrutar la ruta dels trenca, llastima que no et vaig coneixer, m'hauria agradat parlar, per compartir alguna ruta, que som veins!! Per cert el noi dels F&Ny "nomes" te el dit trencat i contusions doloroses, pero res greu!!!
Ens veiem.
Sergiktt

Anònim ha dit...

OK Sergi, a veure si ens coneixem aviat!!!, jo ja t'he vist a les fotos del teu blog, així que quan ens tornem a veure ja farem una xerradeta, i planifiquem alguna ruta!!, fins aviat,
M'alegro que el Nico estigui bé... vaya ostia es va fotre!! la veritat que al principi ens vem preocupar una mica...
Cerve