Pàgines

dilluns, 18 de maig del 2009

Els tres miracles de Sant Elies


Els tres miracles de Sant Elies
Primer miracle, la llum, el Divendres a la nit, desprès de carregar la nova Powerled, vaig anar a donar una volta, a cada pedalada i l’acollonant silenci del bosc junt amb el potent led, va fer que el miracle de la llum fos possible i aventurés sense cap mena de dubte unes memorables sessions after hours a les agradables nits d’estiu.

Segon miracle, el corriol, el dia següent, tal com havíem dit, els Bracons amb eines, birres fresques i un bon esmorzar barem pujar a Sant Elies a obrir el corriol de tota la vida i amb penitencia anàvem a patir d’allò mes, desprès de descarregar les eines, barem mirar per el marge i ............................ o miracle, sota els nostres peus, va aparèixer un corriol ample sense esvercés ni branques, els nostres cossos es van ompli de joia i goig al comprovar que no calia fer res, el segon miracle s’havia complert !!!.
Tercer miracle, l’equilibri, al dia següent, tots cap a Sant Elies ha estrenar el corriol (el del miracle), no te massa dificultat tècnica, la vista guapíssima, la baixada forta, llarga i posa els frens a to, desprès la Cabreta, sense errades, les LLoses, perfecte, i cap el Senglar , l’èpic baixa ràpida  i sense errades, al arribar a la passarel·la, vaig recordar el que costa encarar la següent corba de dretes, i sense pensar-ho, ho faig ... OHHHHH, tercer miracle.
Dilluns al mati obro els ulls i penso ... si Sant Elies pogués fer-me el quart miracle segur que li demanaria que tornes a ser Divendres !!!!
Gracies Sant Elies


4 comentaris:

CARPY ha dit...

Quina sort que tenen alguns arriva i feina feta .El dissabte per la tarda vaig anar a donar un cop d'ull al corriol i fer una mica d'investigacio de qui el podia haver obert .El corriol poca dificultad ,una bona pendent ,una mica brut de punxes ,una bona altarnetiva .Ja se qui i perque s'ha obert Sera un PR de petit recorregut i la iniciativa es dels ADF
SI voleu coneixa un nou corriol per vosaltres diumengue ROCA CENTELLA @10

Usen ha dit...

Que grande Mirlo, quart miracle: sortida amb tres corriols i arribar sencer a casa.

Unknown ha dit...

Hey Carpy, he mirat el track i te una pinta impressionat, dura, llarga i amb corriol, ja tinc ganes de fer-la, parlaré amb el resta del Bracons team i si podem vindrem. Per cert ja estem apuntats a la ratpenat !!!

CARPY ha dit...

Si ja tinc controlat el personal de la ratpenat
Vosaltres mateixos amb roca centella el corriol es impresionant per el lloc on baixa .La cosa esta que es llarga la sortida desde sant pere @10