Pàgines

dilluns, 11 de maig del 2009

CORRIOLS A SANT ELIES



Consultant el mapa d'Alpina existeix un corriol de tota la vida que es feia servir per anar de la font a Sant Elies, el vaig fer a peu fa uns dies i va amb línea recte, les vistes son úniques durant tot el recorregut, de dificultat mitja, crec que es un enllaç perfecte per baixar i no fer la clàssica pista plena de vehicles i pols. Proposo aquest finde netejar-lo, algú s'ha punta ?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que si algu s'apunta??
Que gran ets Mirlo!!!
jo tinc alguns compromisos familiars pactats... però essent per sant Pere intentare combinar-m'ho com sigui... per a mi, el millor seria començar ben aviat, a primeriiiiisima hora!!!, una mica de pà, bota de vi i alguna cosa més... cap allà a les 11 aprox, jo baixo cap a casa i llestos, si voleu a l'endemà una mica més!!!, i així, mica en mica l'obrirem... a més, casi casi tenim una obligació moral amb els trencas, cal obrir algun camí, i que ells també el puguin aprofitar, ja que fins ara, la balança està massa descompensada!!
Cerve

Anònim ha dit...

...en Purita també s'apunta a obrir el corriol de Sant Elies!!!!!!

CARPY ha dit...

AXI m'agrada que treballeu aixi no tindre que fer-ho jo jeje .
Aqui deixo un enllaç de una sortida organitzada per uns coneguts que pot ser la millor de la vostre vida la RATPENAT 2009 si esteu interesats feu la inscripcio lo mes rapit possible ja que esta limitada a 150

http://www.clubciclistaroses.blogspot.com/

Unknown ha dit...

Carpy gracies per els ànims, lo de la Ratpenat ja hem enviat el e.mail, si dius que es la millor, segur que ho serà, Gracies per l'informació.

CARPY ha dit...

Mirlo no se si sera la millor pero si que sera una sortida ven difrent a l'avitual i si pot ser amb bons companys de ruta sera una jornada per recordarla tot la vida @10

Unknown ha dit...

Te una pinta ke ti kages, de fet els Bracons ja estem inscrits i amb ganes d’anar-hi, un altre cop gracies per l’informació, ens veiem per els boscos de S.Pere.