Pàgines

dimarts, 20 de maig del 2014

Bítem - 3a. Copa Catalana Enduro btt

A les 8 del mati  havíem  quedat amb els DondaBikes per anar a fer el reconeixement dels trams de la 3a prova puntuable per el campionat de Catalunya. Comencem  el primer tram i al·lucinem amb el pedregal que ens espera, coneixem  que es la roca Mare i la calor que fa per Bítem. Poc a poc anem descobrint la duresa dels trams i l'hora cada cop gaudint de cada revolt  i cada tram tècnic. Finalitzem el dia cansats però amb ganes començar a corre.
El diumenge es presenta una mica ennuvolat, això vol dir que no passarem tanca calor com el Dissabte. Personalment m'he trobat cada cop amb mes confiança i gaudint  de cada trialera , cada llosa (roca mare ), cada revolt i les guindes dels salts al final de les TC1- TC5 i tot el TC4.  Penso que es el millor Enduro que he participat amb diferencia, felicito a l'organització un 20 !!! penseu que tenien fins i tot preparades dutxes en alguns trams per si feia molta calor i el final de la TC5 sortidor de birra !!!
També agrir a la tenda de Bicicletes BondaBikes per el seu suport mecànic i deixar al Pau una fantàstica Pivot, per iniciar-se  el seu primer Enduro. Al final el Pau ha quedat 5e de Junior i jo 11e de master40, Una gran cursa !!! Visca l'Enduro duro duro !!!!