Pàgines

dissabte, 24 de març del 2012

Lisboa ........ fins ....... amb btt

Ja és una realitat, la data s'aproxima.......
Lisboa ..... 

Circular El sui - Samon desde Vilamajor


El bon temps porta a sortir del cau, avui he comptat amb la companyia del Jorge, que al saludar-nos m'ha dit que tenia ganes de fer forces quilòmetres, i així  ha estat, hem anat primer a Cànoves,  Vallfornes,  un gust veure aigua per tot arreu.
Fins el Sui, les vistes precioses, el Pirineu  nevat !!!, la plana Vic i els Cims de sempre, el pla de la calma ..... en Calma !!!. El cim estava molt concorregut i decidim baixar directe fins el Coll del Pou d'en Besa, la 29 er baixa amb una confiança increïble cada dia és millor, desprès hem anat fins a la masia Samon per una pista rapida ..... la 29er ès un avió !!!!  planejem fins el Polell, can Tarré, i agafem el descens d'en Bago, cada dia m'agrada mes !!! i fins Palautordera i remuntem per baixar pel ràpid Camí que et porta fins la Farinera de Sant Sant Antoni de Vilamajor. Cansats i contents hem realitzat una ruta de les que cal recordar i repetir aviat !!!
Distància recorreguda: 48,34 quilòmetres
Altitud mín: 218 metres, màx: 1.328 metres
Desnivell acum. pujant: 1.741 metres, baixant: 1.740 metres
Grau de dificultat: Difícil
Descarregar el track

Descarregar el track

diumenge, 11 de març del 2012

Volta Vallès Oriental

Volta circular per els municipis de Sant Pere de Vilamajor, Cànoves, Corro d' amunt, Granollers, Llinars, Sant Antoni de Vilamajor. La ruta no te cap dificultat, la majoria dels trams discorre per pistes planeres ideal per iniciats que vulguin fer mes dels típics 20 km o per aconseguir bones mitges . Les zones per les que passa son d'una gran bellesa bones vistes de tot el Vallès Oriental.


















Característiques:
Distància recorreguda: 53,25 quilòmetres
Altitud mín: 188 metres, màx: 488 metres
Desnivell acum. pujant: 1.142 metres, baixant: 1.142 metres
Grau de dificultat: Moderat
Temps: 3 hores 19 minuts


Descarrega el track aquí