Pàgines

diumenge, 11 de novembre del 2012

Pedalada Sant Celoni 2012

Fantàstica pedalada, he gaudit d'un dia brillant, primer poder estar amb els meus fills, segon pedalar per camins que mai havia estat, i tercer gaudir de bona companyia dels amics de la tenda de btt, Donda Bikes. A les 8:30 Sortida de Sant Celoni cap el Montnegre, penjo el tracks per si algú vol fer-la, i la resta prefereixo quedar m'ho per el record. 
Wikiloc - ruta Pedalada Sant Celoni 2012 - San Celoni, Catalunya (España)- GPS track -
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3593085 





Enviado de Samsung Mobile

dissabte, 10 de novembre del 2012

La tardor i els orígens





Sempre he tingut interès en conèixer nous llocs i és uns dels motius que fa que aquest esport sigui tant guapo! Però la tardor fa que torni els meus orígens, la força de la terra es nota en tot el meu cos, la llum, el olor, les boires de primera hora, terra humida, bolets, els arbres perden fulles, el color especial de la muntanya, ambient fresc..... 


Quina maravella, quina sort que tenim de poder recorre els camins de sempre! Avui hem pujat fins Sant Elies,  les planes, Palestins, corriol fins Sant Salvador, tornem per corriols  fins el Corral, una mica de Sengla i pistes ràpides fins Cànoves i Sant Pere. 
No em cansaré mai de recorre aquests camins! Visca el Montseny!

Mirlobtt

diumenge, 4 de novembre del 2012

Volta Menorca btt dia 3 Sant Lluis

Última etapa d'aquesta fantàstica volta, a les 9:30 tenien per davant 56 km de camins pedregosos i humits entre murs, una ruta molt ràpida relliscosa i alguns trams exigents amb bones vistes de la costa. La mitja ha estat molt alta per anar durant tot el recorregut al cap desa pelotón i hem demostrat la nostre tècnica i potencia.... Arriben a sa meta contents dels tres dies tant marevellosos viscuts.
Ara..... 
Quin és el nostre nou objectiu... 
Carles, Gus, Mirlo 


Enviado de Samsung Mobile

divendres, 2 de novembre del 2012

Volta Menorca dia 2 Fornells

62 KM trencacames. 
A les 9:30 sortida puntual de Fornells direcció Cap de Cavalleria, vora el mar resseguint el camí de cavalls, vistes espectaculars, el tram era tècnic i exigent. Abans d'arribar al cap de Cavalleria hem sofert una explosió de la coberta del Cèsar i ens ha obligat perdre un temps valuós.... Que hem recuperat marcant un ritme fort i constant fins el havituallament. Recuperem forces i ens col·loquem en el cap de sa pelotón, les belos anaven al millor ritme per corriols molt pedregosos fins que els cuadriceps han donat senyals de fatiga.... Però sa voluntat i sa força ha fet que arribessin ven situats a la meta. Després de la signatura del control d'arribada ens hem llançat a l'aigua que ha relaxat els nostres castigats cuadriceps. Dutxa, Caldereta a s'Escranc i un temps espectacular han rodonit un dia que recordarem per sempre. 

Volta Menorca dia 1 Cala en Blanes

Per fi es el dia, teníem per davant molts passos pervis per abans de la sortida. Primer agafar un LowCost fins Menorca, pillar uns bons seients, llogar la furgoneta que ens servirà d'enllaç i transport, recollir i muntar les "velos" i finalment  arribar a l'hora de sortida a Cala en Blanes que està a l'altre banda de la illa. 
A les 12:00 ha estàvem llestos per la sortida, primer passejada per Ciutadella..... Que maca es! però un cop a la sortida ja hem començat a disfrutar dels canims, el grup tot i ser volta no cronometrada ha començat ha estirar-se, la velocitat molt alta i els camins humits per les pluges del dia anterior tenien una certa dificultat tècnica, camins entre murs i turons, baixem fins cala Galdana, que maca es sense guiris! i remuntem per la riera, sobre el km 30 trobem el havituallament , abundant, i continuem direcció nort fins la Vall, que maco! En una de les baixades el Carles te una caiguda, per sort sense conseqüències amb tall de coberta inclosa, això ens fa perdre una hora i ens obliga a apretar el ritme. Finalment arivem amb el plaer d'haver disfrutat de un gran día de btt. 


Enviado de Samsung Mobile