Pàgines

dilluns, 9 d’abril del 2012

Estirar les cames

Hem donat una volta per Sant Pere, ideal per estirar les cames, ideal per xerrar amb els amics i gaudir del plaer de pedalar sense cap objectiu. Penjo track, es una volta senzilla amb algun corriol i alguna pistilla rapida.
Assistens: Marc, Sergi PV, Mirlo
Distància recorreguda: 23,98 quilòmetres
Desnivell acum. pujant: 561 metres, baixant: 561 metres
Grau de dificultat: Fàcil
 
Descarrega el track aqui



diumenge, 8 d’abril del 2012

Volta al Montseny nonstop

A les 8 iniciem una de les rutes que fa temps teníem al cap, fer una volta circular per tot el massís del Montseny i amb un sol dia !!! . Iniciem la ruta , com sempre des de el Paradís del BTT, Sant Pere de Vilamajor!!!. Els ànims a tope i amb una gran somriure iniciem la primera ascensió fins el pla de la calma, el dia es presenta transparent i ens permet veure el Pirineu nevat amb molta claretat , del pla baixem per el divertit Gr5 fins Aiguafreda, en aquests punt iniciem la segona ascensió per la banda nord del pla fins Collformic. Decidim parar per recuperar forces...en aquest punt el GPS marca 46 Km i 2OOO desnivell + encara ens quedava el doble.... Totalment inconcients per que encara ens quedava, tornem a baixar per una pista divertida fins l'alçada Aprox del poble de Montseny i iniciem la tercera ascensió del dia ... Fins Sant Marçal, ara els faigs ens acompanyen per aquest tram tant exigent que ens portarà a coll de te. Encara riem però sense sentit ... Alguns estem sense forces contents però comencem a tenir problemes
.... punxades ... puja... Pedra... finalment arribem a Santa Fe del Montseny ..... cansats  Baixem per les antenes, jo senfre davanter !!!!  Mosqueroles, Santa Magdalena Santa Maria i fins Sant Pere !!!.
Ha estat una volta dura i espectacular !!!! Recomanable per inconscients del BTT !!!! Quina serà la pròxima ?
Distància recorreguda: 112,72 quilòmetres
Altitud mín: 216 metres, màx: 1.270 metres
Desnivell acum. pujant: 3.808 metres, baixant: 3.808 metres
Data: 8 abril 2012
Assistens: Cerve, Sergi, Gus, Leo; Mirlo.
Descarregat en track aqui


divendres, 6 d’abril del 2012

Pedals de Serrallonga


Quan a principis de setmana et lleves per anar a treballar i no estàs de mala llet i és més, tens un cuquet a l'estomac és que quelcom especial hi ha preparat per el cap de setmana.
Les obligacions familiars i no familiars fan que aquests caps de setmana especials no sovintegi'n per tant s`han d'exprimir al màxim.
Dissabte 17 de Març 7 del matí cap a Sau, El Cerve, el Fede, el Carles el Cesar i un servidor, una menció especial per el Cesc que una inoportuna lesió el va deixar a casa o prop de casa ¡¡¡¡¡

1ª Etapa:Vilanova de Sau fins a San Hilari Sacalm, comença l'aventura: bon temps, les màquines a punt i uns rampots per començar a despertar; anem bordejant el pantà de Susqueda, quins paisatges ¡¡¡¡¡ parem a dinar a Osor a mitja etapa, una mica de pasta i carn a la brasa no està gens malament per ser improvisat.

 Després de dinar una pujada continua d'uns 5km. per fer veure que els de Serrallonga no estan de broma , la tarda va caient i els Km. també comença el bucle amb baixada mal rotllo¡¡¡ això acabarà malament i realment és així pujadot fins arribar quasi al final de la etapa, només queda un petit descens fins a Sant Hilari i patapam ¡¡¡¡ el Fede es fot una bona patacada, unes rascades un parell de cops i la Epic sense immutar-se.
Després de més de 70 Km. arribem al Vilar Rural una espècie de "chiqui park" però amb bones habitacions, bona recuperation, bon menjar i ell millor, un bon massatge recuperador.

2ª Etapa:Sant Hilari -- càmping el pont de la fogassa (Sau) les cames una mica cansades però fa bon dia i torna a venir de gust una pedalada amb els companys, l'esmorzar de notable,alguns acumulen calories per fer la pedals de foc non stop , no miro a ningú,

aquesta etapa recorre lar la zona sud de Osona: Espinelves, Viladrau,Tavèrnoles,... no és tant trencacames com la d'ahir però hi ha algun corriol que val molt la pena, pensava que ja no pararíem a dinar i que tot el dia estaríem menjant barretes i gels però passades les tres trobem un lloc de p... mare, no hi ha res com menjar calent. Uns quans kilòmetres més prop del pantà de Sau

 ¡¡ preciós , unes rampes per anar dilluns a treballar ben relaxat i ja estem un altre cop al càmping després de 70 Km .més.
Escric per :
Marc Mateu