Pàgines

diumenge, 25 d’octubre del 2009

La Molina - Cerdanya

3 dies a La Cerdanya:

Divendres
Sortim de Barcelona quan encara és de nit, que guapo és anar cap a la muntanya, quan tothom va a treballar!!! només per aixó ja se't dispara l'adrenalina... quines ganes d'arribar!. Sortim amb el Ku i la seva Pick-Up del BTT Montseny, i 2 cistells de bolets preparats per omplir-los, més una bota de vi, i 1/2 dotzenas d'ous per fer-nos un remanat de ceps, "in situ", Oooojjjjjjjjj!!! , ja ens hi trobem!! , no tot ha de ser BTT, a més, el millor és sempre guardar-ho pel final, no??
Quan arribem, la veritat és que no trobem ni ceps, ni res de res, però bé, que hi farem... en el nostre cas estava clar, bota de vi, i mejar bé... despres, a la tarda, ens passem pel Bike Park per anar fent boca, i aprofitem per cremar una mica el dinar i esperar als colegues que encara han d'arribar. Despres, una mala notícia, molt molt dolenta, el Spede ha perdut la bici amb un accident amb el porta bicis del cotxe, per sort, no hi ha hagut cap accident, i aixó és el més important, pero joder, quina putada més gran, li han passat dos cotxes per sobre de la bici, i ha quedat totalment trinxada, així doncs, que la segona Braconada ja no serà tal perque ni el Chrisstof ni el Spede poden venir, quina llàstima .... Spede, una abraçada molt forta de tots, i tranquil, ja trobaràs alguna bici que estigui a la teva alçada!!! i Christhian, els accidents ens passen a tots, Ànims a tots dos!!!

Dissabte:

Ens llevem amb la pena d'ahir, no estem tots els que hauríem, però... no hi podem fer res, ningu
pot. Sortim de la Molina 1400m cap a  Puigllançada 2436m, Coll de Pal, per sota de Les Fonts del Llobregat 1015m, Castellar de n'hug, Coll de la Creueta i despres altre cop La Molina.... vaja, la reostia... jo penso que mai havia pujat tant en un sol dia, quina passada, ara mateix estic mega-trinxat, aahhhhh....

La primera part de la ruta, tipus alta muntanya... sense vegetació i tot pelat, encara que la vista desde el Puigllançada és de les que es recorden, veiem Montserrat, El Montseny, Andorra, Pedraforca, el Cadí-Moixerò, Puigmal, Montseny, ... i amb solet i tot...`(gràcies bici!!!!), a més tenim la sort de veure isards en llibertat, joder amb La Cerdanya!!!!!!!!!!


Despres baixada suicida de com a mínim del 25%... i a camp obert, l'adrenalina es dispara, uuhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! (Mirlo, no farem comentaris, no??), je, je, je, je!!!


Del Puigllançada 2436 m.  per sota de Castellar de N'Hug, que dit així sembla facil, ehh??, si, si...hem suat cada kilòmetre, no ens n'han regalat ni un de sol, i sinó que li preguntin a l'Usen, ji, ji, ji... menysmal que el corriol se les portaba GR4.0, i que hem disfrutat del lloc el que no està escrit, m'hauria cregut que estàvem a Canadà o al Tirol, o que se jo, però que guapo és Catalunya!!!!!!! zona de prats, despres corriol, despres trialera tècnica, un paradis, perdó PARADÍS...


Del final del GR4.0 fins les Fonts del Llobregat, sense problemes, pedala que pedales i ja està, però fins al Coll de la Creuta 1970m. maldito, hem suat la cansalada, o el poc que quedava, s'ha fet llarg el puta... quines rampes!!!!!!!!!!!!, en fi, càstic importan... d'aixó es tractava no?? Finalment se'ns ha fet de nit i no hem pogut gaudir del bike park, arribem a casa, dutxeta, 1/5 recuperation i a sopar, uummmm....
Distancia 50,06 kilómetros
Desnivel acum. 2.371 metres
Descarregar Track






Diumenge:
Costa una mica tornar-nos a sentar sobre la bici, però la bici és com el rascar... tot és començar... una volteta guapa, i amb el primer corriol ja està tot oblidat, quina maravella...,

 pel ben mig del bosc, 10 Km!!!, sota bosc brutal, pi negre i avets a manta, tècnic, estret, divertit, maco i per disfrutar... l'anècdota una ègua i el seu potre al mig del camí que no ens deixen passar, quins cavalls tant guapos i que tranquils... ara bé, al mig de la muntanya i tant sueltos, una mica impressionen!!!

, altre vegada, Gràcies bici!!!, quantes alegries i quan aire pur!!!!!. LLocs per on pasa aquesta ruta La Molina, Alp, Queixans, Pla de les Forques, La Molina.




Distancia: 28,28 kilómetros
alçada min: 1.132 metros, max: 1.707 metres
Desnivell acum.: 1.109 metros




Visca el BTT i els meus colegues, sobretot els que no han pogut venir!!!!

Aixó ens obliga a fer ja la 3ª Braconada, tots junts!!!

dimecres, 21 d’octubre del 2009

mitja marató - castelldefels



Desprès de l’experiència del triatló, aquest diumenge passat, dia 18, el Bracó Cristian i el Bracó Spede, es van endinsar en el món del running, desprès d'haver participat en alguna carrera popular de 10km, Corte Ingles, Merce, Bombers, Vila Olimpica, ens vem atrevir amb una Mitja Marató...21.09km!!!! corrent, sense parar, jiji, al final, ho vem aconseguir, acabant un pèl tocadets, ahir i avui, tenim les cames magulladetes...almenys jo...jiji, però bueno, el repte estava fet, sense complicacions, el Cristian, volia baixar de 1:55min...jiji i va fer 1:46min, espectacular, ho va superar i de llarg, i jo volia rondar sobre 1:45min, i al final, 1:37 min, els dos molt contents i flipats en poder aguantar tanta estona a 175 pulsacions!!!!! això és que ens va sortir de mitja..


En resum, això, i tot el que anem fent, ens ensenya a que el que et proposes, ho aconsegueixes, així que per al març, ens hem proposat fer la Marató de Barcelona...jijiji, yeeeeaaaaaahhhhhhh, algú s'apunta?, uns 10:000 participants, bé, ja anirem veient com va el progrés, ja que això de la Marató, és una mica més seriós que tot el que ens hem proposat fins ara, seran unes 3:30 o 4 hores corrent!!!!



Hi ha una foto que surt el temps, posa 1:41 i es que vem sortir una mica tard....els últims últims...la pena és que el que tirava les fotos, no va tirar més que fins a 1:44 i el Cristian no surt passant per meta, les altres les va fer la R., companya inseparable d'aquests reptes...
Assistens: Cristof, Spede.

dilluns, 19 d’octubre del 2009

Volta Corredor Vol. 3

Dissabte dia 17, ha estat un dia de bones noticies, per una banda el Usen ja pedaleja com el que mes, queda poc per el Lerele 2009 i no ens hem perdut massa per el Corredor nomes la passejada per el pont aeri que ha estat una cagada de llibre .... , cada cop que tornem sempre pugem i baixem per llocs diferents, es un verdader paradís del btt. La ruta de 43 km i 1000 d’acumulats ha estat la confirmació que estem cada dia mes makinons, per cert de rovellons res de res. Penjo la ruta que es guapa guapa.


Descarregar el track

Assistens: Usen, Pura Vida, Cerve, Mirlo

Bracó-Triatleta


Doncs això, el passat 11 d'octubre, que per cert era el meu aniversari, 31 tacos!!!, em vaig estrenar com a intent de triatleta, vaig fer un triatló Sprint a Vilanova i la Geltrú, que consistia en 750m nedant, 20km en bici i 5km corrent, la veritat és que va anar molt bé, vaig estar 1:19 min, però deixant de banda el temps, ens ho varem passar molt bé, amb la familia, el dissabte ja érem a Vilanova, per aclimatar-nos...jiji, una mica de reconeixement del circuit i recollida de dorsals, i el Diumenge, sortida a les 11h, vaig haver de deixar la bici i els trastos abans de les 8:30...així que l'espera va ser llargueta, van caure 2 pitillus..jiji i a les 11, tots cap a l'aigua, al meu grup, érem uns 350 participants, i tots de cop a l'aigua, quina sensació tan espectacular!!!! acollonant!!!!


desprès de rebre algun petit cop, a nedar tot el que es podia, no és el meu fort, 19min...vaig nedar molta estona a braça...sortir de l'aigua corrent tot el que es podia, i pillar la bici, quina passada la bici de carretera, anàvem estones a més de 50km/h, al final, una mitja superior a 40km/h..

i finalment córrer, amb bastant de flato però sabent que eren 5 km, a donar-ho tot...

Desatacar també la participació de Emilill, brother del Mirlo que va quedar 2º de la seva categoria i pujant al podi, amb un temps de 1:12min...que cabrit com va..
Be, no m'enrotllo més, crec que ho heu d'experimentar vosaltres en persona..!!!, l'any que ve, hem de fer un equip, Bracó-Triatleta i passar un bon finde en una cursa d'aquestes...
Spede

dissabte, 10 d’octubre del 2009

la tardor


Durant l'estiu hem anat sortint amb menys o mes freqüència, un o dos cops per setmana, les rutes de sempre, Sant Elies, Palestrins, Pla del la Calma, la zona del Corredor, etc ..., cada racó, cada revol son sobrada-ment coneguts, les caigudes o ensurts es minimitzen, però a la Tardor el risc d'accidents s'accentuen i estan lligats exponencialment respecte a la temperatura i les pluges dels últims 20 dies, el motiu son els bolets. Durant les pujades la velocitat amb pendents del 10% es aproximadament de 7/8 km/hora com a màxim, per tant permet tenir una visió detallada de l'entorn. A poca alçada no existeix perill, però a partir de certa alçada apareixen el mollerics, ous de reig, fredolics, ceps, i altres especies que modifiquen la nostre actitud sobre la btt, els canvis son la pèrdua de la trajectòria mes adequada, passar aprop de marges, canvis d'itinerari sense criteri , corriols humits, impracticables o sense sortida, parades constants, menjar-te rocs i punxes, sortides de pista i finalment les baixades, que son un verdader calvari, es converteixen amb molt perilloses i proven el nostre màxim angle de gir de les cervicals, la capacitat de reacció i ajustos dels amortidors, però en fi , tot això fa que el concepte (sortida amb btt) quedi totalment diferenciada d'altres èpoques i ens fa pensar que:ceps2.jpg

Visca el btt, els bolets i Tardor !!!