Pàgines

dimarts, 20 de gener del 2009

Felicitats Cerve














L'AIRE DEL MONTSENY
"He trobat el meu terrenyi la meva llibertat:la muntanya, l'aigua, el prat,l'aire, l'aire del Montseny.
Cada timba, cada greny,misteri de soledat:el parell, l'home, el ramat,l'aire, l'aire del Montseny.
Tot és pur, dolç i ferrenyi fort com l'eternitat:silenci, pau i combat,l'aire, l'aire del Montseny"


Mn. Pere Ribot (1968)
Felicitats KU

dilluns, 19 de gener del 2009

Collserola







Escrit per: Pura vida
....amb ganes de repetir, el Fede ens va preparar una ruta al pur estil Mirlo, amb una mica de pista, uns corriols, esmorzar davant del pantà de Vallvidrera i última trialera amb vistes espectaculars. Total 35 km i 600 desnivell acumulat (per ser a Can Fanga no està gens malament..

diumenge, 11 de gener del 2009

La neu en BTT










Per fi, ha sortit el sol, i amb l'esperança de trobar neu, hem pujat, fins ...... com sempre amunt .... fins la Cova, per la pista de les piscines. Ha estat divertit .... 20 minuts a peu, trepitjant neu i els peus congelats Jijijiji, després d'intentar fer una foto i no aconseguir-ho, hem baixat directe fins Can Noguera. La pista divertida i hem acabat com verdaderes croquetes de fang.

Adjunto una foto del Crhistof fen una parada, jijijiji.



Assistents: Speede, Usen, Christof, Cerve, Mirlo

dissabte, 10 de gener del 2009

El Sui desde Sant Pere Vilamajor



La idea de pujar al Sui va ser sobre la marxa, la ruta original era anar a esmorzar a la casa de Bosc, però pujant cap el pantà de Cànoves barem veure els amos que baixàvem amb el cotxe cosa que ens va fer pensar que estaria tancat, després d'una curta parada al fons del pantà varem decidir pujar al Sui, feia temps que no pujàvem, sempre era un drama, però aquest varem coincidir que no era tant..... , després de coronar el Cim i menjar una mica, va començar la baixada, com sempre un corriol pedregós i inclinat que va ser la clara recompensa de la pujada, en arribar al coll de Palestrins, varem veure una noia rosa amb una Escale nova de trinca sense aigua ni guants, després de petar la xerrada proveir-la del apreciat liquid, i de explicar-li com anar fins Sant Elies ens varem acomiadar pensant interiorment “Que fa una noia com tu en un lloc com aquest ?“.... bé ... suposo que algun altre dia la trobarem per aquest paradís i podrem conèixer mes detalls d'ella. Poso el perfil de la ruta amb un index IBP altet.



Nevada

















El de Reis van deixar tot Sant Pere amb una estampa que jo no recordava haver vist mai, la nevada va se espectacular, els 15 centímetres de neu van canviar tot l'aspecte dels nostres boscos. Penjo unes fotos que segur que us agradaran.